24 uur bereikbaar                              

 

Welkom op onze website

 

De FortemZorg Group is een jonge, specialistische organisatie die zich richt op gezinnen, jongeren en kinderen die te maken krijgen of hebben gekregen met diverse obstakels of uitdagingen waar je als gezin zoal tegen aan kunt lopen. De FortemZorg Group bestaat uit verschillende facetten binnen zorg en welzijn. Voor meer informatie over de FortemZorg Group kunt u kijken op www.fortemzorg.nl

 Voor de mensen die werken bij de FortemZorg Group is het belangrijkste dat wij niets uit de weg gaan en alles voor ons bespreekbaar of werkbaar is. 

Doordat we bij  de FortemZorg Group werken met verschillende disciplines zijn we in staat om in alle situaties te komen werken. Of het nu gaat om opvoedondersteuning, ouderbegeleiding, ambulante zorg bij u thuis, de FortemZorg Group kenmerkt zich door de enorme specialistische achtergrond en de betrokkenheid die er vanuit ons is. Zo zijn er orthopedagogen, psychologen, ambulante medewerkers en groepswerkers betrokken bij de FortemZorg Group. U ziet, voor elke situatie staat er iemand klaar. En nog belangrijker: er zijn geen wachttijden. We zullen er altijd voor zorgen dat we direct kunnen inspringen mocht het nodig zijn en we gaan gelijk met u/jullie aan de slag. Zo hebben we mensen die gespecialiseerd zijn in het werken met gezinnen, jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar en kinderen maar ook hebben we psychologen die bijvoorbeeld EMDR therapie of andere vormen van behandeling of therapie kunnen geven.


Wij werken op indicatie van o.a. buurt/wijk/save teams, scholen, huisarts, gemeenten, Raad voor de Kinderbescherming, Rechtbank, andere zorgaanbieders of omdat u zelf hulp zou willen bij de situaties die u tegenkomt.


Leest u deze site eens rustig door en ontdek wat de FortemZorg Group  voor u kan betekenen. 

 

WIJ ZIJN 24 UUR BEREIKBAAR

Klik naar de pagina "Wie is er bereikbaar" en u ziet direct wie er bereikbaar is na 17.00u en op zon - en feestdagen/weekend.

Voor zorgaanbieders, gemeenten en particulieren.